Recept Vegetarische shoarmabroodjes

Maak een sausje van de slasaus, de yoghurt, de tomatenketchup, de gembersiroop, peper en de klein geknipte bieslook. Maak de ui schoon en snijd hem klein en fijn, verwarm nu de margarine in een braadpan of wok en fruit hierin de gesneden ui glazig. Bak de vegetarische mix met de shoarmakruiden mee rul en heet. Maak het geheel op smaak met wat zout.
Rooster de shoarmabroodjes in de broodrooster of onder de grill. Vul de broodjes met wat gemengde sla, de mix en wat van de saus. Tip: eet hierbij de  vegetarische knolraapsoep

Ingrediënten

4 el. slasaus
4 el. yoghurt
2 el. tomatenketchup
2 tl. gembersiroop
peper en zout
wat verse bieslook
1 ui
15 gr. margarine
400 gr. vegetarische mix
2 el. shoarmakruiden
8 shoarmabroodjes
200 gr. gemengde sla