Recept Varkenshaas in marsala-roomsaus

Begin met een klontje boter in de pan te doen, zachtjes bruin laten worden tot het schuim eraf is. Haasje droog deppen met keukenrol, licht peper en zout erop.
Varkenshaasje in de pan doen op een zacht vuur). Aanbakken tot één kant bruin is, dan omdraaien. Als beide kanten bruin zijn het vlees uit de pan halen. Aan de overgebleven boter een dessertlepel marsala toevoegen en de slagroom plus de toevoegen tijm. Door elkaar roeren, eventueel op wat hoger vuur, tot de ingrediënten gemengd zijn. Zowel het vlees als saus laten afkoelen en dan (apart) in de koelkast. Wanneer je gaat eten alles weer uit de koelkast. Vlees in plakjes snijden, saus op zacht vuur opzetten. Vlees in de saus tot het niet meer rood is. Tip: lekker met gebakken aardappelen en groente naar keuze

Ingrediënten

1 varkenshaasje
klein bekertje slagroom
1 dessertlepel marsala
halve tl. tijm
boter
peper en zout