Recept Tahoe in ketjapsaus

Droog de tahoe met keukenpapier, snij in plakken van 1 cm dik en snij deze weer schuin doormidden tot driehoekjes. Bak de plakjes lichtbruin in ruim olie op hoog vuur (± 5 min.). Zo nu en dan voorzichtig omkeren. Haal ze uit de pan. Snij de pepers doormidden, verwijder het zaad en snij ze in stukjes.

Snij de tomaten in grove stukken. Fruit ui, knoflook, pepers en laos 2 minuten in een beetje olie. Doe er een kopje water of bouillon (bijv. van poeder) bij en dan de salam, tomaten, ketjap en tahoe. Proef even vooraf om de hoeveelheid zout toegevoegd dient te worden.Laat nog een kwartiertje sudderen.

Bron: Vegatopia.com

Ingrediënten

150 gram tahoe
2 groene Spaanse pepers
2 tomaten
2 eetlepels gesnipperde ui
1 gesnipperd teentje knoflook
1 theelepel laos
1 salamblaadje
2 eetlepels ketjap