Recept Speciale mixed grill

Leg de saucijsjes een paar minuten in kokend water. Was en droog de champignons. Was en droog de tomaten en snij ze doormidden. Was en droog de peterselie en verdeel ze in takjes. Schep de saucijsjes uit het hete water en maak ze goed droog. Smeer alles in met olie, behalve de peterselie, en grill in totaal 8-10 minuten op de barbecue. De gare champignons, tomaten en lamskarbonades met zout en peper bestrooien. Strooi gedroogde salie over de tomaten. Schik de mixed grill op bordjes en versier elk bord met een takje peterselie. Tip: serveer hierbij frisse aardappelsalade met krieltjes

Ingrediënten

4 lamskoteletten zonder been
8 saucijsjes
8 plakken bacon
20 stuks reuzechampignons
2 stevige tomaten
1 bosje peterselie
3 el. olijfolie
wat zout en grofgemalen zwartepeper
1 flinke snuif gedroogde salie.