Recept Schnitzel Hawaï met sperziebonen

Laat de ananasschuiven goed uitlekken boven een glas. Dop de boontjes, was ze en zet ze onder water in een pan op het vuur.

Bak de schnitzels  op de uw bekende wijze, zorg voor een mooi bruin  lekker krokant randje.

Laat de boontjes een minuut of tien koken totdat ze beetgaar zijn. Giet ze af en laat nog even staan nadat je er nootmuskaat over gedaan hebt.

Bedek ieder schnitzel met een plak ham, leg hier vervolgens twee schijven ananas op en als laatste een aantal plakken kaas. Laat het geheel dusdanig lang staan, zodat de kaas de gelegenheid heeft gekregen om te smelten.

Tip: lekker met Originele Hollandse aardappelpuree of Eigengemaakte Patat Frites van ReceptenRecepten!

Ingrediënten

4 mooie schnitzels
4 plakken Yorkham
8 schijven ananas
plakken kaas
600 gr. sperziebonen
nootmuskaat
peper en zout