Recept Salade met kippelevertjes en sinaasappel

Snijd de kippelevertjes doormidden en verwijder de adertjes. Smelt de boter in een koekepan en bak de levertjes zacht rondom bruin en gaar in ongeveer  5 minuten. Bestrooi zemet peper en zout en roer de azijn erdoor. Neem de pan van het vuur en leg er een deksel op om de levertjes warm te houden. Schil de sinaasappels en snijd ze in plakken, vang wel het sap op. Hak de noten grof. Was dan de sla en doe het in een kom en schep de olie, de levertjes en 3/4 van de gehakte noten erdoor. Besprenkel de salade met wat sinaasappelsap en garneer met de rest van de plakken sinaasappel en de rest van de noten. Tip: lekker met een warm knoflookstokbrood

Ingrediënten

250 gr. kippelevertjes
25 gr. boter
zout en peper
2 el. frambozenazijn
2 sinaasappels
25 gr.  pecannoten
150 gr. gemengse salade,
2 el. noten- of olijfolie