Recept Paddestoelen ragout

Snijd de paddestoelen in stukjes en bak deze in wat boter totdat ze wat geslonken zijn.
Voeg er nu wat tuinkruiden door en roer dit geheel door.Leg nu de gebakken paddestoelen op een bord om het even te laten afkoelen.

Smelt nu de 50 gram boter in een pan en roer de bloem door de boter heen en laat dit geheel even pruttelen, zorg dat de pan niet te heet is, anders brand de bloem aan.In dien nodig nog wat boter toevoegen Roer nu de fond erdoorheen tot de saus kookt. Wanneer het geheel kookt roer je de paddestoelen er door heen en breng je het geheel op smaak met wat peper en zout.

Als laatste: Schep de ragout nu in pasteibakjes en strooi en nog wat peterselie overheen. Nu is het gerecht klaar om te serveren.

Ingrediënten

1 pot paddestoelen fond
1 doosje paddestoelen
wat gemengde tuinkruiden
50 gr. bloem
50 gr.  boter
peper en zout