Recept Mosselen met champignons

Verhit de boter in een pan en fruit hierin de fijngehakte sjalotjes. Doe de schoongemaakte en in dunne plakjes gesneden champignons erbij en fruit ze enkele minuten mee. Ontvel intussen de tomaten, druk het zaad eruit en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Doe de tomaat bij het champignon mengsel. Pers het teentje knoflook boven het mengsel en breng het op smaak met de paprika, tijm en peper en zout. Laat dit mengsel tien minuten zachtjes pruttelen. Doe vervolgens de mosselen bij het mengsel in de pan en warm het gerecht goed op. Bestrooi het gerecht vlak voor het serveren met peterselie en besprenkel het met enkele druppels citroensap.

Ingrediënten

2 sjalotjes
150 gr. champignons
2 vleestomaten
1 teentje knoflook
halve tl. paprikapoeder
mespuntje tijm
peper en zout
250 gr. gekookte mosselen
1 el. fijngehakte peterselie
wat citroensap