Snij de kipfilet in blokjes, bestrooi ze rijkelijk met tex mex kruiden, doe er een klein scheutje olie over en voeg twee uitgeperste tenen knoflook toe. Roer dit alles goed door elkaar en laat een tijdje marineren.
Laat ondertussen de kidneybonen en de maïs uitlekken, en snij de vleestomaten in blokjes en verwarm de oven voor op 175 a 200 graden.
Bak de kipblokjes in porties goudbruin en gaar. vermeng in een grote schaal de kipblokjes, maïs, bonen en tomaatblokjes en doe dit mengsel in een ovenschaal en leg op verschillende plekken een flinke klodder crème fraiche, bedek daarna de schotel met een laagje nacho chips en strooi hierover de geraspte kaas.
Nu een kwartier tot twintig minuten in de oven. Let op: als de chips snel verkleuren de oven lager zetten. Als laatste serveren met rijst, guacamole van verse avocado, en eventueel een gepofte pieper met crème fraiche en bieslook.
Ingrediënten
600 gram kipfilet
1 blik kidneybonen
half blikje maïs
twee grote vleestomaten
paar tenen knoflook
wat tex mex kruiden
wat olie
wat nacho chips met kaassmaak
crème fraiche
half zakje geraspte kaas