Recept Macaroni met aubergine en walnoten

Bereid de macaroni volgens de op uw bekende wijze en smelt de boter in de pan.
Voeg de groenten, behalve de tomaten en de mais, de Italiaanse keukenkruiden en naar smaak peper en zout toe. Laat dit geheel nu ongeveer 10 minuten smoren.

Roer na ongeveer 5 minuten  de tomaat en maïs erdoor. Roer de ham en de helft van de kaas door de macaroni en laat de kaas smelten. Serveer het vlees-groentemengsel over de macaroni en garneer dit met walnoten. Geef de rest van de kaas er apart bij

Ingrediënten

350 gr. macaroni
1 aubergine in stukjes gesneden
1 rode en 1 groene paprika in blokjes gesneden
2 uien in ringen gesneden
100 gr. kleine champignons
3 tomaten in stukjes gesneden
1 tl. Italiaanse keukenkruiden
250 gr. geraspte kaas
75 gr. blokjes ham
1 klein blikje mais
50 gr. walnoten