Recept Lauwwarme salade met avocado en Parmaham

Rooster de pijnboompitjes maar houd deze nog even apart Meng de azijn, olie, tijm, suiker en mosterd met elkaar. Snijd de ham in stukjes en bak deze kort en meng ze danmet de dressing. Meng de sla met de avocado en komkommer en leg dit op de borden. Schenk de dressing over de salade. Let op, doe dit vlak voor het opdienen want anders wordt de sla slap! Voeg de pijnboompitjes en de Parmezaanse kaas toe. Sprenkel als laatste wat citroensap over de salade voor een frisse smaak.

Ingrediënten

scheut balsamico-azijn
1 tl. verse tijm
halve tl. rietsuiker
2 tl. mosterd
100 gr. eikenbladsla
2 avocado's, in plakken gesneden
2 komkommers, in plakjes gesneden
3 el. geroosterde pijnboompitjes
150 gr. Parma ham
citroensap
wat grof geraspte Parmezaanse kaas