Klop de eieren los. Meng in een kom de kaas met de blokjes groente, een derde van het ei, de taco kruiden en de peterselie tot een stevige massa.
Vorm er vier mooie burgers van en wentel deze door de rest van het ei en daarna door de verkruimelde cornflakes. Druk de cornflakes goed aan.
Verhit dan de olijfolie in een koekenpan en bak de kaas-groenteburgers in ongeveer 4 minuten mooi bruin, van binnen mag de kaas net gaan smelten.
Roer de yoghurt met de mayonaise, knoflook, zout en peper tot een sausje. Serveer de burgers tussen bruine bolletjes met gemengde sla en tomaat en schep het sausje erover.
Ingrediënten
2 eieren
200 gr. grofgeraspte belegen kaas
1 stengel bleekselderij, in hele kleine blokjes gesneden
1 worteltje, in hele kleine blokjes gesneden
1 el. tacokruiden
2 el. fijn gehakte peterselie
100 gr. cornflakes, verkruimeld
3 el. olijfolie
75 gr. Griekse yoghurt
1 el. mayonaise
1 tl. knoflookpuree
4 bruine bolletjes
2 mooi tomaten
wat blaadjes sla