Recept Indian-Wrapper met Champignons

Meng het meel met de rijste- of sojamelk tot er een redelijk dun beslag ontstaat en bak hiervan pannekoeken. Roerbak eerst de tofu en leg deze dan zo lang in een schaaltje. Roerbak dan de witte kool in wat olie en voeg wat sojasaus en indische kruiden toe waaronder kurkuma (geelwortel).Voeg als de kool een beetje gaar is weer de tofu toe.

Verwarm voor de saus een eetlepel olijfolie en roer daar 4 theelepels bloem doorheen. Voeg een beetje (rijste)melk, kurkuma en wat kerriepoeder toe. Goed blijven roeren tot er een dikke kerriesaus ontstaat.  Vul de pannekoeken en vouw ze dubbel.

Doe er een beetje kerriesaus over en garneer het geheel met gebakken kastanje-champignons en peterselie.

Ingrediënten

150 gr tarwebloem
150 gr boekweitmeel
rijste- of sojamelk
Gebakken witte kool met indische kruiden
roerbak tofu
Gebakken kastanje-champignons
gesneden peterselie