Recept Hollandsche garnalen met avocado en tomaat

Je maakt een vinaigrette van 1 deel balsamico-azijn, 3 delen olijfolie, een de eetlepel mosterd, een paar teentjes knoflook. Het makkelijkste is het om dit ruim van te voren te doen, voor de smaak. Begin met de tomaten in stukjes te snijden, avocado’s schillen en klein snijden, alles door elkaar en een paar flinke scheppen vinaigrette erover. Doe dan de mayonaise in een kom, de garnalen erbij en flink veel peper erover en door elkaar scheppen. Als laatste de witlof de borden doen, de garnalen hierop scheppen en aan de andere kant van het bord de tomaten/avocado salsa scheppen.

Ingrediënten

400 gr. Hollandse garnalen
2 eetlepels mayonaise
wat vers gemalen peper
2 avocado’s
4 roma tomaten
4 grote witlofblaadjes
scheut balsamico azijn
scheut olijfolie
1 el. scherpe mosterd
2 tenen verse knoflook