Recept Hartige Broccoli kaastaart.

Vet de taartvorm goed in met de boter. Bekleed de vorm nu met het vooraf  ontdooide bladerdeeg. Snijd de broccoli in kleine stronkjes en kook deze gedurende 5 minuten. Sla de eieren kapot in een beslagkom en klop deze op, voeg nu de slagroom toe en klop nog heel even door. Snijd de kaas in kleine reepjes en doe deze samen met de broccolistronkjes in de taartvorm. Giet nu het eieren/slagroommengsel eroverheen. Sluit het geheel af met bladerdeeg en bestrijk dit met wat eigeel. Even wat gaatjes prikken met een vork. Verwarm de oven voor op 180 graden. Zet de taart erin, pak een stoel en wacht ongeveer 45 minuten. Tip: let op de taart dat deze niet te donker wordt!

Ingrediënten

2 stronken broccoli.
1 zakje cashewnoten.
1 kaassoort naar keuze
1/8 liter slagroom.
2 eieren.
5/6 velletjes bladerdeeg.
50 gr. boter.
1 ronde taartvorm.