Recept Haricots verts bundeltjes

Maak de haricots schoon, maar laat ze heel.In ruim water met zout  in 6-8 minuten beetgaar koken.Goed uitlaten lekken bestrooien met wat nootmuskaat. Leg intussen de bieslook in heet water. Leg de haricots op een snijplank en snijd ze in stukjes van ongeveer 3 à 4 cm. even uitkijken hoe u uitkomt zodat er niet te veel afval overblijft.Maak er bosjes van: Door om een stuk of 6_8 stukjes haricots bieslook te binden.(Ga voorzichtig te werk de bieslook breekt snel) Leg ze in een schaaltje naast elkaar en doe er wat gesmolten boter overheen. Zet ze tot gebruik in de koelkast.En verwarm ze in de magnetron als u ze nodig heeft.
Eet smakelijk!

bron: kookotheek.com

Ingrediënten

500 gram haricots verts
zout
nootmuskaat
1 bosje bieslook
klontje boter

Tip: kan een dag van te
voren worden gemaakt.
Dan opwarmen in de magnetron.