Recept Gevulde zalm met een kruidig roerei

Op aanrecht plasticfolie met lengte van ca 30 centimeter uitspreiden. Hierop de zalmfilets, elkaar iets overlappend, als rechthoekige plak uitspreiden. In een kopje de helft van dille met helft van peterselie fijn knippen en in een kom eieren loskloppen met melk, zout men peper.In koekenpan boter smelten. Dan het eimengsel toevoegen en op halfhoog vuur onder voortdurend omscheppen in 3 minuten tot kruimig mengsel bakken. Van vuur af fijngeknipte kruiden erdoor roeren. Roerei over zalm verdelen en met behulp van plasticfolie tot rol oprollen, beginnen aan de korte zijde. Met een scherp, natgemaakt mes rol in 8 plakken verdelen. Garneren met rest van dille en peterselie. Serveren met toast.

Ingrediënten

100 gr. gerookte zalmfilet
4 takjes dille
4 takjes peterselie
4 eieren
3 el melk
zout, peper
25 gr. boter