Recept Gestoofde aardappel in kruidige kokos-currysaus

Schil de aardappels en snij ze in stukken. Pel de ui en snij deze in ringen.Verhit de olie in een wok. Voeg sambal, komijnpoeder, kerrie en kaneel toe en fruit dit ongeveer  1 minuut zachtjes op een heel laag vuur.Voeg de uiringen toe en fruit deze zachtjes 2 minuten mee.

Voeg nu de tomatenpuree toe en bak dit zachtjes 1 minuut mee.Doe de aardappelstukken met de kokosmelk in de wok, de aardappels moet net onder staan. Breng het aan de kook en laat de aardappels op een laag vuur in 15 tot 20 minuten beetgaar stoven. Schep af en toe om.Hak de koriander fijn en bestrooi het aardappelgerecht ermee.

Tip: serveer bij dit gerecht de Cider drumsticks van GerechtenGerechten!

Ingrediënten

500 gr. vastkokende aardappels
2 el. zonnebloemolie
1 tl. sambal
halve tl.komijnpoeder
1 tl. kerrie
halve tl.kaneel
1 klein blikje tomatenpuree
3 dl. kokosmelk
1 bosje verse koriander
1 grote ui