Recept Gebakken camembert met bosvruchtencoulis

Verwarm de oven op 200 graden.Wentel de plakken camembert door de bloem. Klop het ei los en wentel ze ook hier doorheen. Als laatste vorm je een laagje paneermeel om de plakken. Herhaal dit proces nogmaals om voor een stevig laagje om de kaas te zorgen. Bak de plakken kort aan beide zijden in een koekenpan en plaats ze daarna in een ovenschaaltje. Zet de plakken vijf minuten in de oven. Niet te lang anders gaan de camembertplakken smelten en verliezen ze hun vorm! Verwarm als laatste de bosvruchtenjam in een klein pannetje. Voeg zwarte peper naar smaak toe en serveer dit in een klein schaaltje naast de camembert.

Ingrediënten

1 camembert in plakken, zo’n 2, 3 plakken per persoon
bloem
2 losgeklopte eieren
watpaneermeel
3 el. bosvruchtenjam of compôte
wat zwarte peper