Recept Entrecote met verse groenten in champignonroomsaus

Doe peper en zout op de entrecote en snij de ui en knoflook fijn en bak deze even. Voeg vervolgens de champignons toe.Neem een aparte  grillpan en grill of bak de verse groenten even aan en voeg alle verse kruiden toe.Voeg als laatste de room toe aan de pan met de champignons. Even goed roeren en drie minuutjes zacht laten koken. Bak nu de entrecotes even goed om en om aan en wikkel ze dan in aluminiumfolie zodat het vlees even kan rusten.Tip: serveer bij deze vlees/groenten schotel de Eigengemaakte pasta van ReceptenRecepten en overgiet het geheel met de champignonroomsaus.

Ingrediënten

4 entrecotes van 150 gr. per stuk
2 teentjes knoflook
1 stevige ui
400 gr. mooie blanke champignons
verse groenten als paprika, courgette, aubergine
verse kruiden als rozemarijn, tijm, peterselie, bieslook
bekertje crème fraîche
wat peper en zout