Recept Down under salade

De eierdooier met een weinig water opkloppen en over het filodeeg strijken. Het deeg in een vorm doen en tot krokante korfjes bakken in de oven. De struisvogelfilets in reepjes snijden en bakken in boter. Kruiden met verse peper en zout, en witte wijnazijn met dragon toevoegen. De spekreepjes samen met de versnipperde ui  bakken en mengen met de reepjes struisvogelvlees. Room toevoegen en kort laten inkoken, zodat de smaken vermengen. De korfjes filodeeg in het midden van de borden plaatsen en vullen met snippers ijsbergsla. Dragonblaadjes door de mengeling van struisvogelvlees en spek roeren en dit alles over de sla in de korfjes verdelen. Afwerken  met de witlofblaadjes.Tip: eet hierbij gebakken krielaardappeltjes

Ingrediënten

200 gr. struisvogelfilet
200 gr. in blokjes gesneden gerookt spek
halve dl. witte wijnazijn met dragon
peper en zout
1 dl.room
1 grote rode ui
10 blaadjes verse dragon
4 blaadjes filodeeg
1 eierdooier
halve krop ijsbergsla
enkele blaadjes witlof