Recept Brownies van Wilma

Verwarm de oven voor op 175 graden. Vet een rechthoekige bakvorm van 18 bij 20 centimeter in. Schep de chocolade en boter in een kom, zet de kom in een pan met kokend water en laat de chocolade en boter smelten,au bain marie. Meng nu de bloem met kaneelpoeder, bakpoeder en basterdsuiker. Klop in een kom de eieren in 10 minuten luchtig en lichtgeel. Spatel het bloemmengsel en de vulling er luchtig doorheen. Daarna spatel je de gesmolten chocolade en boter er luchtig door.Schep het mengsel in de bakvorm en verdeel dit. Bak de brownie in 40 tot 45 minuten gaar. Laat dit geheel 10 minuten rusten en snijd dan de brownies in blokjes van 4 bij 4 cm.

Ingrediënten

200 gr. pure chocolade
150 gr. boter
125 gr. gezeefd bloem
1 tl. kaneelpoeder
1,5 tl. bakpoeder
100 gr. bruine basterdsuiker
3 eieren