Recept Braadstuk van mooi rundvlees

Braad in een grote braadpan, het vlees aan beide kanten bruin in de olie. In een andere koekenpan, bakt u de uien aan tot ze gaar zijn. Voeg de bruine suiker en azijn toe, doe deze mix vervolgens over het vlees. Giet dan bier, laurier, knoflook en zout erbij. Bedek de pan en laat het geheel op een laag vuur, ongeveer 2 uur sudderen, of totdat het vlees gaar is.Haal het vlees uit de pan en leg het op een bord of schaal.Leg de uien bovenop het vlees.Verhit het het vocht van het vlees weer en laat het koken tot het dik is geworden. Giet de saus over het vlees en de uien.Snijd het vlees en serveer het direct. Tip: het lekkerst met gewoon gekookte aardappels

Ingrediënten

1 kg rundvlees
15 ml. olijfolie
4 grote uien, in ringen gesneden
15 ml.bruine suiker
15 ml.rode wijn azijn
400 ml. donker bier
1 laurierblaadje
2 teentjes knoflook, gepeld en klein gesneden