Recept Aardappeltjes met oesterzwammen

Snijd de oesterzwammen in stukjes, de wortels in plakjes, de aardappel in grove stukken en de prei in ringen.Verhit de olie in de pan en voeg alle ingrediënten toe, behalve de oesterzwammen. Bak alles nu  5 minuten, voeg dan de oesterzwammen toe en laat het nog 5 minuten smoren.

Kruid het gerecht met zout en peper. Meng de zure room met de mosterd en breng op smaak met peper en zout. Verdeel het groentemengsel over de borden en giet er de mosterdsaus overheen. Bestrooi met bieslook en dien op.

Tips: Geschikt voor de skottelbraai en  dit gerecht is in 10 minuten klaar, makkelijk op bijvoorbeeld de camping!

Ingrediënten

250 gr. oesterzwammen
gekookte aardappels voor 4 personen
2 flinke wortels
1 flinke prei
1 koffielepel olie
2 el. zure room
2 koffielepels mosterd met zaadjes
1 koffielepel gehakte bieslook
peper en zout naar behoefte